top of page

Inner Reconnection Retreat Spanje

Genieten in Mediterraanse sferen. Een verborgen parel in de bergen van zuid Spanje.

Casa Libelula swimming pool

Ontdek de retreat in zuid Spanje

Welkom bij deze Inner Reconnection Retreat in het prachtige zuiden van Spanje! Een plek waar de zon veel schijnt en waar je omgeven bent door de stilte en uitgestrektheid van de adembenemende natuur. Hier kun je echt tot rust komen en genieten van het vakantiegevoel terwijl je werkt aan je persoonlijke groei.

 

Tijdens deze meerdaagse retraite in het buitenland ga jij op innerlijke reis. Je gaat ontdekken wie je bent, wat je wilt & je zet de eerste stappen naar een leven op jouw eigen voorwaarden. Niet langer overleven, maar écht leven.

 

Zo’n reis kan best spannend zijn. Maar weet dat je er niet alleen voor staat. Ik ben elke stap die jij zet op het pad van je innerlijke groei bij je. Om te voelen wat jij nodig hebt en dat te faciliteren. Zodat jij naar je diepste zijn kan gaan en in alle veiligheid jezelf kan herontdekken.

 

Ben jij er klaar voor om van onbestemd naar onbegrensd te gaan?

Gezond eten
Vrouwen retraite
Vrouwen retraite

Wat je kan verwachten

 • Ontsnappen uit de ratrace en tot rust komen in de natuur van zuid Spanje

 • Een veilige omgeving waar je 100% jezelf mag zijn

 • Vakantiegevoel terwijl je bezig bent met een innerlijke transformatie

 • Meer in contact komen met wie jij diep van binnen bent

 • Inzicht krijgen in waar jij je de komende tijd op kan focussen

 • Elke dag gezonde maaltijden

 • Samen met andere vrouwen op reis

 • Quality time voor jezelf

 • Niet alleen maar serieus bezig zijn, maar ook ontspannen & plezier maken

 • Nieuwe tools krijgen waar ook na de retraite nog wat aan hebt

 • Een onvergetelijke ervaring!

Inner Reconnection
Slaapkamer Casa Libelula
Slaapkamer Casa Libelula
Slaapkamer Casa Libelula

De retreat locatie

Tijdens de retraite zullen we verblijven in een authentieke gerenoveerde Andalusische 'cortijo'. Het huis staat op een traditionele 'olivefarm' en is gelegen op een heuveltop, wat een spectaculair uitzicht op de bergen en valleien garandeert. Zeker vanaf het meditatiedek heb je een fantastisch vergezicht over het uitgestrekte landschap.

 

Het huis heeft ook een groot zwembad met ligbedden en parasols. Verder zijn er rondom het gebouw verschillende terrasjes waar je kunt ontspannen en genieten van het mediterraanse buitenleven. De locatie biedt een unieke ervaring van rust en ontspanning, ver weg van de drukte van de stad. Tegelijkertijd is het gunstig gelegen op maar een uur rijden vanaf Málaga airport

Het huis heeft 9 uniek ingerichte slaapkamers die elk uitzicht bieden op de omliggende omgeving. Je hebt de keuze of je een slaapkamer wil delen of liever alleen slaapt. Tijdens deze retraite zijn er zes slaapkamers beschikbaar voor eenpersoonsgebruik. Deze kamers hebben allemaal een eigen ensuite badkamer met wastafel, toilet en douche.

 

Geen probleem om een kamer te delen? De twee slaapkamers in ‘the guesthouse’ zijn met twee losse bedden speciaal hiervoor ingericht. Slapen in 'the guesthouse' betekent dat je naast een slaapkamer ook een badkamer deelt (met zijn vieren). Deze badkamer beschikt over een wastafel, toilet en douche.  

Welke kamer je ook kiest, bij aankomst is het bed voor je opgemaakt en liggen er 2 gewone en 1 zwembadhanddoek voor je klaar. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, een föhn en er is gratis wifi beschikbaar. 

Programma

In dit leven hebben we onszelf geprogrammeerd om te overleven. Daarvoor hebben we onszelf bepaald gedrag aangeleerd. Raakten in onze levensjaren langzaamaan steeds verder verwijderd van wie we in essentie, diep vanbinnen, zijn. Om weer vol van het leven te kunnen genieten, in een heerlijke flow te komen, energie en positiviteit te ervaren is het nodig om die innerlijke verbinding weer te herstellen.

 

Uit je hoofd komen, terug je lichaam in. Je hart in. De antwoorden die je zoekt zitten namelijk al in je. Tijdens deze retreat ga je dichterbij jezelf komen. We gaan enerzijds bezig met lichaamswerk om je weer terug in je lichaam te krijgen en de energie te laten stromen. Anderzijds gaan we van buiten naar binnen toe, alle laagjes van je identiteit bekijken. Zo kan jij de échte jij gaan ontdekken. Daarna gaan we van binnen weer naar buiten: hoe kan jij je leven gaan inrichten, passend bij je innerlijke zelf. En ten slotte gaan we bezig met de stappen die nodig zijn om de veranderingen die jij in je leven wilt maken te realiseren. Zodat jij vol vertrouwen het stuur weer in handen kan nemen.

 

Ik zou je willen uitnodigen om jezelf te laten verrassen en je open te stellen voor nieuwe ervaringen. Het programma tijdens deze retreat biedt de perfecte gelegenheid om in een veilige omgeving uit je comfortzone te stappen en jezelf te (her)ontdekken. Ik kijk er naar uit om deze bijzondere reis samen met jou aan te gaan.

Wandelen in de natuur
Journalling retraite
Kampvuur ceremonie

Investering in jezelf

Voel jij een JA bij alles wat je tot nu toe hebt gelezen? Wil jij deelnemen aan deze transformerende retraite en terwijl je werkt aan jezelf ook een ultiem vakantiegevoel beleven? Om zowel te relaxen als uit je comfortzone te stappen? En daar, in het zuiden van Spanje, even helemaal resetten? Reserveer dan snel jouw plek

Inclusief

 • 5 overnachtingen op een magische locatie

 • Airport transfer van en naar het vliegveld van Málaga op één vast moment

 • Ontbijt, lunch en avondeten - veganistisch en vers bereid met lokale producten

 • De hele dag door zijn thee, koffie en gefilterd water beschikbaar

 • Deelname aan alle activiteiten en workshops zoals omschreven in het programma

 • Airconditioning in de slaapkamer

 • Gratis wifi beschikbaar 

Exclusief

 • Vliegtickets

 • Reis- en annuleringsverzekering

Optioneel

 • Diverse massages zijn bij te boeken, informeer naar de mogelijkheden

Prijzen retreat 

Momenteel wordt dit retreat niet aangeboden. Wil je op de hoogte blijven en als eerste weten wanneer er een nieuwe datum beschikbaar is? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads). Op de garantiepagina lees je wat dit voor jouw boeking bij Inner Reconnection Retreats betekent.

Logo STO Garant
Lounge Casa Libelula
Eettafel Casa Libelula
Zithoek Casa Libelula

Aanvullende- en transferinformatie

De in de prijs inbegrepen transfer van en naar Málaga airport rijdt eenmalig op zowel heen- als terugreis op een vooraf vastgesteld moment. 

Tijdens de retraite zal er beeldmateriaal worden gemaakt - een mooie herinnering voor jou. Deze beelden kunnen tevens gebruikt worden voor marketingdoeleinden. 

Omdat de Inner Reconnection retreats in het teken staan van zowel fysieke als mentale gezondheid zijn de retraites rook-, alcohol-, en drugsvrij. 

bottom of page