top of page

Een retreat speciaal voor jou

Vind jij het lastig om jezelf op de eerste plaats te zetten? Ben jij iemand die zichzelf vaak wegcijfert voor anderen? Heb je het idee dat er meer moet zijn voor jou in dit leven? Voel je dat je niet helemaal jezelf kan zijn, maar daar wel naar verlangt? En tegelijkertijd dat dat héél spannend is, want hoe zal je omgeving daar dan op reageren?

 

Mooie vrouw, het is nu tijd voor jou. Tijd om los te komen van de verwachtingen van anderen. De conditioneringen van de maatschappij. Terug te keren naar wie jij diep van binnen bent. En vanuit die innerlijke kracht en wijsheid stappen te gaan zetten naar het leven dat jij wenst.

 

Stap even uit je dagelijkse omgeving. Even geen afleidingen. Of mensen die dingen van je willen. Maar gewoon even zijn.

 

Zijn met een kleine groep vrouwen die óók in eenzelfde situatie zitten. Die ook het stuur van hun leven weer in handen willen nemen.

 

Samen gaan we een innerlijke reis aan. Nieuwe ervaringen opdoen. Ontspannen zonder moeten. Huilen van het lachen en lachen van het huilen. Alles mag er gewoon zijn. Jij mag er gewoon zijn.

 

Jij bent het zó waard om ook je mooiste leven te gaan leven. Je door niemand meer te laten tegenhouden. Ook niet door jezelf.

 

Laten we stappen gaan zetten. Het transformatieproces aangaan. Super spannend. En tegelijkertijd het mooiste cadeau dat je jezelf kan geven.

 

Voel jij een JA bij dit alles? Wil je ook werken aan je persoonlijke ontwikkeling én een vakantiegevoel ervaren?

 

Je kan erbij zijn. En bent zo enorm welkom. Zie ik je daar?

Tijd voor jezelf

Je bent niet alleen

IMG_5383.heic

Door alle hectiek van het dagelijkse leven en de druk van de huidige maatschappij raken we als mensen collectief steeds verder van onszelf verwijderd. We verliezen de verbinding met onszelf. We deinen mee op het ritme van het leven, zonder er echt bewust van te zijn. Zonder écht te leven. En je bent zeker niet de enige. 

 

Gelukkig kan je die verbinding ook weer herstellen. Het stuur weer in eigen hand nemen. Je eigen pad bewandelen. Niet meer meedeinen, maar je eigen koers varen.

Dit kan best spannend zijn. Maar weet dat je er niet alleen voor staat. Ik ben elke stap die jij zet op het pad van je innerlijke groei bij je. Om te voelen wat jij nodig hebt en dat te faciliteren. Zodat jij naar je diepste zijn kan gaan en in alle veiligheid jezelf kan herontdekken.

 

Ben jij er klaar voor om van onbestemd naar onbegrensd te gaan?

Kenmerken van een Inner Reconnection retreat

Inner Reconnection

Samen met andere vrouwen op een innerlijke reis 

Hier mag je even helemaal jezelf zijn. Een masker is niet nodig. In een veilige omgeving gaan we samen delen en samen helen. Een innerlijke reis naar jezelf toe, die je aflegt met een kleine groep gelijkgestemde vrouwen. Met transformerende workshops & activiteiten. Het gaat magisch zijn.

Inner Reconnection

Persoonlijke ontwikkeling, ontspanning & plezier

Deze retraites staan in het teken van jezelf (her)ontdekken, een innerlijke reis, persoonlijke groei. En daarvoor is ontspanning ook belangrijk, jezelf af & toe even terugtrekken. Quality time. Lees een boek of pak een moment van reflectie. But don't worry, we gaan ook zeker plezier maken samen.

Inner Reconnection

Een echt vakantiegevoel  in het buitenland

We gaan naar het buitenland omdat je in een andere omgeving tot andere inzichten kunt komen. Iets wat voor een retraite als deze natuurlijk essentieel is. Dat de authentieke vibe van de locatie ook nog eens een instant vakantiegevoel met zich meebrengt is een win-win! 

It's time for me-time

Wanneer was de laatste keer dat je iets écht helemaal voor jezelf deed?

Retreat locaties

Casa Libelula

In het Mediterraanse gebied gaat alles net even iets langzamer dan bij ons in Nederland. Laat het gehaast van de ratrace achter je zodra je over de drempel stapt van de prachtige accommodatie. Verborgen in het bergachtige gebied van zuid Spanje vind je de traditionele 'olivefarm' die gedurende deze retraite ons thuis zal zijn. 

Spanje

Garantieregeling

Inner Reconnection Retreats is aangesloten bij STO Garant. Dit houdt in dat wanneer Inner Reconnection Retreats in financieel onvermogen komt jij ervan verzekerd bent je reisgelden weer terug te krijgen. Zo weet je dat je met een gerust gevoel een reis kunt boeken. Lees er meer over op de pagina garantieregeling of op de website van STO Garant

Logo STO Garant
bottom of page