top of page

Garantieregeling

Garantie geregeld: STO Garant

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Inner Reconnection Retreats gebruik van STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling. U kunt dit controleren via de STO Garant deelnemerspagina (www.sto-garant.nl/deelnemers). Alle informatie over STO Garant vindt u op www.sto-garant.nl.

Bij elk (reis)aanbod van Inner Reconnection Retreats op deze website leest u of de garantie van STO Garant van toepassing is. In de garantieregeling leest u wat de garantie inhoudt en welke voorwaarden van toepassing zijn. U vindt deze garantieregeling op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

De werking

Indien de garantie van STO Garant van toepassing is op uw boeking, dan betaalt u de reissom niet aan Inner Reconnection Retreats, maar aan de derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze stichting derdengelden waarborgt uw reissom tot na afloop van uw boeking. De dag na afloop wordt de reissom vrijgegeven aan Inner Reconnection Retreats. Mocht Inner Reconnection Retreats voor het einde van uw boeking in financieel onvermogen geraken, dan voert STO Garant de garantie uit. In de garantieregeling leest u hoe u daar in dat geval aanspraak op maakt.

Boeking & betaling

Als je een boeking maakt waar de reisgarantie op van toepassing is krijg je eerst een boekingsbevestiging van Inner Reconnection Retreats. Uiterlijk 2 dagen daarna ontvang je van STO Garant een mail met informatie over de financiële afhandeling van de retraite die je geboekt hebt. Afhankelijk van het moment van boeken krijg je eerst een verzoek voor het betalen van de aanbetaling en later het verzoek om het restant van de reissom te voldoen. Indien je binnen 8 weken voor vertrekt boekt dan krijg je direct een betaalverzoek voor de gehele reissom. Voor alle boekingen geldt dat de volledige reissom voor vertrek voldaan dient te zijn. 

bottom of page