top of page
Foto van Yaïra

Coaching

Jouw gids op het pad terug naar jezelf

Ja? Ben jij er klaar voor? Klaar met je huidige leven? Klaar met de onrust? Klaar met de weerstand? Klaar met de lage energie? En wil je nu zeker weten, voor eens en altijd, hier verandering in brengen? Je weer lekker in je vel voelen? Positieve flow ervaren? Meer energie? Elke ochtend zin hebben om uit bed te komen omdat je leven zoveel leuker is? Klaar om de regie over jouw leven te nemen? Om aan te kijken wat er aangekeken moet worden? Verantwoordelijkheid te pakken? En nu ALL-IN te gaan om dit te realiseren? Ja? 

Alignment coaching

Foto Yaïra lachend

Voor een beperkt aantal mensen kan ik 1:1 coaching aanbieden. Samen duiken we de diepte van jouw vraagstuk in, om tot de kern van het probleem te komen en je van daaruit naar een leven in alignment te brengen. 

Coaching van mij betekent een boost voor je persoonlijke ontwikkeling. Met heel veel passie en high vibe energie begeleid ik jou in jouw transformatieproces. Terug naar de kern van wie je bent en van daaruit naar een leven dat daarmee aligned is. Mijn superpower is dat ik snel door heb waar jij nog werk te doen hebt, zodat jij weet waar je op mag gaan focussen om die gewenste verandering te realiseren. 

bottom of page