top of page

Hi there!

Graag stel ik mij aan je voor. Ik ben Yaïra, founder van Inner Reconnection. Ik ben 30 jaar en woon in een klein dorpje in Drenthe. Ondanks dat ik een geboren en getogen stadsmeisje ben voel ik me hier toch heel erg thuis.

 

In de stad miste ik de natuur heel erg en die is hier in overvloed aanwezig. Dé reden voor mij om hier te gaan wonen. Daarin heb ik mijn hart gevolgd, want wie gaat er nou als twintiger naar een gehucht verhuizen waar ze niemand kent?

 

Dat was een reactie die ik veel heb gekregen. Maar ik ben zo blij dat ik dichtbij mezelf ben gebleven en deze keus toch heb gemaakt. People gonna judge you anyway, so you’d better be who you want to be. Dus nu ben ik hier super happy. En elke keer dat ik in het bos loop stroom ik over van dankbaarheid.

Yaïra

Het dichtbij jezelf blijven is niet altijd zo vanzelfsprekend voor mij geweest. Toen ook nog niet. Ik had wel een idee van wat ik zou willen, maar dat was meer gebaseerd op het plaatje dat de maatschappij schetst. Net als vele anderen volgde ik het pad der verwachting en ontkende ik datgene wat mij echt blij zou maken. Ik prentte mezelf in dat ik blij werd van wat ik deed. Dat kon ook, want ik leefde vooral in mijn hoofd. De signalen van het lichaam blokkeerde ik. Zat daardoor niet altijd even hoog in m’n energie. Maar ja, that’s part of life toch?

Niet per se. Of eigenlijk gewoon niet. Die bewustwording is een paar jaar geleden gekomen. Toen bemerkte ik bij mezelf een patroon dat mij totaal niet diende. Het startsein voor mij om met mezelf aan de slag te gaan. Persoonlijke ontwikkeling heeft vanaf toen een centrale plek in mijn leven ingenomen.

Ik kwam in aanraking met de kracht van meditatie, ervaarde wat lichaamswerk kan doen en heb de opgedane kennis over mindset in de praktijk toegepast. Ben verder de diepte in gedoken met plantmedicijn, wat mij heeft geholpen nog meer los te laten. Dichterbij mezelf te komen. De verbinding te voelen. En nog meer in touch te komen met mijn intuïtie. Dat heeft me hier gebracht.

Yaïra

Een aantal dingen heb ik al een hele lange tijd in mijn hoofd zitten:

1) Dat ik een positieve impact wil maken op zoveel mogelijk levens.

2) Dat ik ondernemer wil zijn.

3) Dat ik ooit retreats zou organiseren.

 

Maar ik wist bij al die dingen nog niet het hoe & wat. En toen viel het begin 2023 opeens allemaal samen. Ik kreeg een inzicht hoe ik dit bij elkaar kon brengen. Ik wist: ik ga retreats voor vrouwen organiseren, een veilige plek creëren waar iedereen gewoon even mag zijn. Zichzelf. Vrij van judgement. Om te ontdekken. En te transformeren. Om zo die positieve impact te gaan maken. Door deze vrouwen te helpen hun innerlijke verbinding weer te herstellen. Om het leven te gaan inrichten op hun voorwaarden. En daarmee gedag te zeggen tegen het onbestemde gevoel wat heerst als je niet in contact met jezelf bent.

En zo is het eerste retreat in juni 2023 werkelijkheid geworden. Het was een fantastische ervaring! Iets dat ik nog veel vaker wil gaan doen. Juist door een paar dagen helemaal uit je thuisomgeving te zijn en met like-minded vrouwen tijd te spenderen kan je transformatie creëren.

Tegelijkertijd wil ik transformatie ook voor meer mensen bereikbaar maken. En ook niet alleen maar één week per jaar de mogelijkheid bieden, maar elke dag van het jaar. Daarom ben ik mijn ondernemersavontuur verder vorm gaan geven als alignmentcoach. Dat is namelijk de kern van alles: eerst terug naar jezelf, die verbinding herstellen. En van daaruit het leven creëren dat jij wilt, op jouw eigen voorwaarden, compleet aligned met wie jij bent.

Ik weet hoe het is om van onbestemd naar onbegrensd te gaan. En wat voor een positief effect dat heeft op de rest van het leven. Wat voor een fijne flow dat teweegbrengt.

 

Nu wil ik het licht zijn voor anderen, om te helpen hun pad zichtbaar te maken (leuk weetje: Yaïra betekent licht). En dit alles heeft er dus naar geleid dat ik begin 2023 een start heb gemaakt met het opzetten van Inner Reconnection. Iets wat ik heel spannend vond. Maar het maakt me ook een onwijs dankbaar mens, want daardoor kan ik jou nu helpen.  

 

Ik faciliteer met heel veel liefde de tijd en ruimte zodat jij weer tot jezelf kan komen. Om weer te leren voelen wie je bent en wat het is dat je wil doen. Ik breng een groep vrouwen bij elkaar om samen te delen en te helen. Dat is wie ik ben en wat ik te doen heb. En jij? Ga je mee op innerlijke reis om dat te ontdekken? Je bent meer dan welkom.

Yaïra

Liefs Yaïra

bottom of page