top of page
Inner Reconnection Masterclass (gratis!)
Inner Reconnection Masterclass (gratis!)

do 18 mei

|

Online Masterclass

Inner Reconnection Masterclass (gratis!)

Waarom zijn we collectief de verbinding met onszelf kwijtgeraakt? Waaraan herken je of je uit verbinding bent? En wat je dan natuurlijk wil weten: hoe je die verbinding weer kan herstellen én welke positieve invloed dit op je hele leven gaat hebben. Dit alles vertel ik je in deze gratis masterclass.

Inschrijven niet meer mogelijk
Terug naar website

Tijd & Locatie

18 mei 2023, 10:00 – 11:00

Online Masterclass

Over de masterclass

Als je mij een paar jaar terug had verteld dat ik nu een masterclass zou gaan geven over innerlijke verbinding had ik je vreemd aangekeken. Innerlijke verbinding? Say what?!

Ik leefde heel rationeel. In m’n hoofd. Was niet in touch met mezelf, m’n lichaam en m’n gevoel. Volgde gewoon de flow van het leven, zonder doelstelling. Ontkende zo’n beetje al mijn échte gevoel en durfde het ook niet aan te kijken. Ging het liever uit de weg met een druk leven en afleidingen. Maar dit was allemaal onbewust. Dat dit te maken had met het niet in verbinding zijn met mezelf had ik niet door.

Maar juist het bewust zijn van het feit dat je niet innerlijk verbonden bent, is essentieel om de stappen te zetten die nodig zijn om de verbinding weer te herstellen. You won’t fix something if you don’t know it has to be fixed. Maar gelukkig ben jij je daar al wel van bewust, of heb je in elk geval een vermoeden, anders zou je nu niet deze tekst aan het lezen zijn.

En schijnbaar wil je het ook anders, want nogmaals: anders was je hier nu niet. Je wilt die verbinding weer herstellen. Weer weten wie je diep van binnen bent en wat je hier komt doen. 

Gelukkig kunnen we het ook herstellen, die innerlijke verbinding. Dat zeg ik uit ervaring. Iedereen kan weer tot de essentie van zichzelf komen. Daar ben ik van overtuigd. Soms heb je alleen even wat hulp daarbij nodig. Wat tips over waar te beginnen. En dat is exact wat je gaat krijgen in deze gratis Inner Reconnection masterclass.

In een uur tijd vertel ik je over mijn visie op innerlijke verbinding. Mijn waarheid en mijn verhaal. Over hoe het voelt als het er niet is en hoe het voelt als het er wel is. Hoe het kan dat je het bent kwijtgeraakt en wat je kan doen om weer tot jezelf te komen. En je bent zo welkom om daarbij te zijn!

Alvast een tipje van de sluier: je innerlijke verbinding herstellen, daar is geen quick fix voor. Het is een proces dat tijd kost. Maar voor wat het je gaat opleveren zeg ik: dat is het zo enorm waard! En jij bent dat zo enorm waard.

Dus wil jij hier meer over weten? Jezelf beter gaan begrijpen? En wil jij tools aanreikt krijgen om met jezelf aan de slag te aan? Meld je dan aan voor deze gratis online masterclass.

Share This Event

bottom of page